Bastustugor

Bastutunnan

 

Våra Bastutunnor utgår från en standardmodell som är lämplig för 4-6 personer, den mäter 200cm i diameter, har en Harvia M3 kamin, glasdörr och shingeltak, den är även oljad i en brun kulör.

 

Vill ni ändra något såsom storlek, invändig planlösning eller färg är det inga problem för oss. På så vis kan ni få Bastutunnan precis efter era önskemål. Önskar ni mer utsikt lägger vi till fönster, tillbehör och ändringar såsom vattenvärmare, belysning, färg på skorsten och dörrens utseende gör det hela mer personligt!

 

 

Bor ni i ett tätbebyggt område där rök från en vedeldad kamin inte är ett alternativ eller om ni uppskattar enkelheten med el, kan vi även erbjuda bastutunnor med elkamin. Vi erbjuder en fullständig lösning med markplanering, leverans och iordningställande för att underlätta för er. I närområdet är vi behjälplig med lastmaskin och skulle ni bo längre bort ordnar vi iordningställandet med lokala entreprenörer.

 

Priser

 

Från 28799:- med elaggregat

Från 30600:- med vedaggregat

 

 

 

Bastustugan Pikko

För det mindre sällskapet med stora bastudrömmar.

 

 

En liten fin modell för 4 vuxna. Stugan mäter 150x200cm och är bygd på samma principer som våra andra modeller, se produktinformation under fliken "Bastu". Ett litet fönster är inkluderat i standardutrustningen på denna modell.

 

Pikko är liten och smidig i storleken, och är därför lämplig att placera på en flotte, vi har denna på vår uthyrningsflotte, en upplevelse utöver det vanliga!

Priser:

Vedeldad 29799:-

Elkamin 27500:-

 

Priser:

Vedeldad 49799:-

Elkamin 47500:-

Bastustugan Ukki

 

 

Vår senaste modell Ukki gör plats för 6-8 personer som kan njuta samtidigt. Bastun är väl planerad med ett rejält basturum och ett förmak där ni kan byta om i lugn och ro eller bara ta en paus. Med den lilla trallen på framsidan är det lätt att svalka av sig utomhus om det skulle bli för varmt i bastun.

 

Denna modell lämnar inget övrigt att önska, du har allt du behöver under samma tak. Komplettera med en vattenvärmare eller en soldusch så slipper ni springet in och ut i stuga eller hus.

 

En rejäl konstruktion i egenhyvlat timmervirke i dimensionen 45x120. Botten består av tryckimpregnerade reglar.

Trädörr med lås in till förmaken och glasdörr från Harvia mellan förmak och bastudel är standardutrustning, även 3 st fönster ingår i grundpriset med valfri placering. Du kan självklart komma med egna önskemål och idéer, vi bygger bastun som du vill!

 

För komplett produktinformation, läs under fliken bastu. Vi snålar inte på något, bastustugan är helt komplett vid leverans för att du ska kunna njuta samma dag. Vi hjälper gärna till med markplanering om det behövs om ombesörjer såklart leveransen till er!

 

Mått

Byggnad: 250x330cm

Bastudel: 250x200cm

Förmak: 180x130cm

Trall: 130x70cm

Höjd byggnad 320cm

Vikt ca 1500kg

 

Finans från 595kr i månaden

 

#Sweetscandinaviasaunas

Kontakta oss

 

Storsjövägen 13, 81842

Forsbacka

 

Flaktommi@gmail.com

 

0736555584

Välkommen att höra av dig!

 

Vi tar swish, faktura mot företagskund

Finans via Ecster Finans

Copyright @ All Rights Reserved