Om oss

Firman startades 2010 och drivs av Tommi Sorvari och Sambon Charlotta Granqvist. Vi har ett stort intresse för maskiner och friluftsliv, Vi vill arbeta med det som är roligt och trevligt och då hamnar vi i maskin och bastubranschen.

Vi har ett stort kontaktnät och med många olika uppdrag i ryggen, Vi är trevliga och alltid med många bollar i luften, en iver att utveckla och från att ha startat med möbelimport från Asien, grillvagn med finska delikatesser, marknadsförsäljning och vedfabrik till helhjärtad entreprenad och omfamnandet av det finska arvet med jävlaranmma och bastubadande anser nog många oss lite knasiga och våghalsiga men det har givit oss en mycket bred kompetens och möjlighet att hitta rätt med hur vi vill utveckla företaget. Utöver "intresset" multiföretagande, hobbysnickrar Lotta och Tommi skulturerar med motorsåg, hundarna/hästen och friluftsliv är en stor del av fritiden liksom gamla bmw bilar, skotrar och motorcyklar.

Vi bedriver verksamheten hemmifrån där vi har bastuproduktion och maskinpark. Vi har en anställd snickare som heter Daniel som arbetar i produktionen av bastustugor och liknande. Vi fortsätter att växa och känner oss väldigt nöjda med upplägget vi har.

 

Tommi: 0736555584

Lotta: 0739341056

Storsjövägen 13, 81842 Forsbacka, Sweden

#Sweetscandinaviasaunas

Kontakta oss

 

Storsjövägen 13, 81842

Forsbacka

 

Flaktommi@gmail.com

 

0736555584

Välkommen att höra av dig!

 

Vi tar swish, faktura mot företagskund

Finans via Ecster Finans

Copyright @ All Rights Reserved