Uthyrning

Seadoo Spark 90hp IBR

 

Hyr Sea-Doo Spark 90 hk IBR 1+1 av oss.

 

Lättkörd, personlig, kreativ, underhållande, ekonomisk, mångsidig och inbjudande. Det är några ord som beskriver SeaDoo spark, senaste tillskottet i SeaDoo familjen.

 

Med lås, seadoo "click n go" vagn, dess(kodad nyckel) kapell, förvaringsfack så är den otroligt enkel att sjösätta och åka på utflykt med.

 

Bromssystemet IBR med back gör den säker och lätt att manövrera, den nyutvecklade ace 900 motorn gör den kraftfull men endå marknadens bränslesnålaste maskin, Ett enkelt knapptryck för att strypa effekten. Drar enkelt vattenskidor, wakeboard och ring.

 

Fullt försäkrad och det nödvändiga ingår vid hyra

 

 

Segway X2, Terrain

 

Segway X2 är terräng mästaren, Den tar dig till ställen du behöver ta dig till, säkert och snabbt. Ta den till jobbet, affären, skogspromenaden. Vare sig det är jobbrelaterat eller om du är ute efter en adrenalinkick så kommer du garanterat att ha kul samtidigt som du får enorm uppmärksamhet. Detta är esset i din marknadsförningskampanj, finns att utrusta med stor skylt, kom kunderna nära och öppna för dialog, det har aldrig varit så roligt att träffa kunder. Vid hyra ingår en snabbkurs. Mycket enkel att lära sig att hantera.

Minimum vikt på förare är 45kg

 

Den portabla Badtunnan

Lantstället, på baksidan, på svensexan, kickoffen, möjligheterna är många och den rymmer ca 7-8personer.

Denna rullande badtunnan hämtar du hos oss eller så kör vi ut den till dig. Du fyller själv vatten i den och eldar ca(3.5h) för att sedan sjunka ner i en kopp total avslappning. Plastad invändigt och lätt att hålla hygienskt ren, när hyrestiden är slut retunerar du tunnan tvättat och städad till oss. obs! 30vagn med lysen.

Tillbehör som ved, dränkpump mm finns att hyra/köpa

#Sweetscandinaviasaunas

Kontakta oss

 

Storsjövägen 13, 81842

Forsbacka

 

Flaktommi@gmail.com

 

0736555584

Välkommen att höra av dig!

 

Vi tar swish, faktura mot företagskund

Finans via Ecster Finans

Copyright @ All Rights Reserved